English Web Site
English Site


Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Πολιτική Προστασία - Ελλάδα


Πρόσβαση
Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσβαση των επισκεπτών και των Εκθετών στον Εκθεσιακό Χώρο της Έκθεσης InterAigis 09.


Περισσότερα

Οδικός Χάρτης
Συμβουλευτείτε τον Οδικό Χάρτη για την πρόσβαση σας από και πρός το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο.


Περισσότερα

Διαμονή
Η Διεθνής Έκθεση Πολιτικής Προστασίας, Ασφάλειας, Πυρασφάλειας, Ειδικού Εξοπλισμού ΟΤΑ σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Fasma Travel & Congress σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαμονή και τη μετακίνηση σας κατά την παραμονή σας στην Αθήνα.


Περισσότερα




Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας


Πληροφορίες Για Τους Επισκέπτες

Η InterAigis 09 παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον για την προβολή και παρουσίαση των εταιρικών προϊόντων αλλά αποτελεί και μια επιχειρηματική ευκαιρία.

Γενικό Πλάνο Κτιριακών Εγκαταστάσεων M.E.C.

Κάντε κλικ για να δείτε την εικόνα σε Μεγέθυνση

 

 

Το Μ.E.C. (Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων) εκτείνεται σε 49.000 τ.μ. μικτού χώρου εκ' των οποίων ο ωφέλιμος εκθεσιακός χώρος είναι 16.700 τ.μ. σε σύνολο κτιριακών εγκαταστάσεων 22.000 τ.μ. και χώρων στάθμευσης με χωρητικότητα 6.000 αυτοκινήτων.

Ο εκθεσιακός χώρος της InterAigis 09 διαθέτει 2 ανεξάρτητες αίθουσες συνολικής επιφάνειας 8.000 τ.μ. και επεκτείνεται εώς και 12.000 τ.μ. με τη δημιουργία υπαίθριου εκθεσιακού χώρου. Το κτίριο υποστηρίζεται απο κλιματιστικά μηχανήματα θέρμανσης - ψύξης, έχει σταθερά και κινητά μέσα πυρασφάλειας σε όλη του την έκταση, υποσταθμούς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που καλύπτουν εκθέσεις με μεγάλες απαιτήσεις κατανάλωσης καθώς και ηλεκτρογεννήτριες για την κάλυψη του φωτισμού ασφαλείας, μεγαφωνική κάλυψη, παροχή νερού στα σταντ των εκθετών και τεχνική υποστήριξη κατα την διάρκεια της προετοιμασίας, της λειτουργίας και της αποξήλωσης της εκθέσεως. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες υποδοχής επισκεπτών και εξοπλισμό γραμματειακής υποστήριξης, κυλικεία και εστιατόριο με ελληνική κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο και κατα την διάρκεια των εκθέσεων ασθενοφόρο, αίθουσα εκδηλώσεων και ηλεκτρονικά σταντ διαφήμισης στους χώρους του.

Σύνδεση με τον δικτυακό τόπο του M.E.C.

 

 

Χορηγοί και υποστηρικτές της InterAigis 09 Περιφέρεια & ΑυτοδιοίκησηΈνωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ & ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Federation of the European Union Fire Officer Associations Περιοδικό Security Magazine Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Αττικής FIRE RESCUE NEWS FIRE & SECURITY MAGAZINE Αθήνα 9.84

 

Η Έκθεση | Επισκέπτες | Εκθέτες | Εκδήλωση Ενδιαφέροντος | Δήλωση Συμμετοχής | Διαφήμιση | Επικοινωνία