English Web Site
English Site


Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Πολιτική Προστασία - Ελλάδα


Πρόσβαση

Αναλυτικές πληροφορίες για την πρόσβαση των επισκεπτών και των Εκθετών στον Εκθεσιακό Χώρο της Έκθεσης InterAigis 09.


Περισσότερα

Οδικός Χάρτης
Συμβουλευτείτε τον Οδικό Χάρτη για την πρόσβαση σας από και πρός το Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο.


Περισσότερα

Διαμονή
Η Διεθνής Έκθεση Πολιτικής Προστασίας, Ασφάλειας, Πυρασφάλειας, Ειδικού Εξοπλισμού ΟΤΑ σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Fasma Travel & Congress σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαμονή και τη μετακίνηση σας κατά την παραμονή σας στην Αθήνα.


Περισσότερα



Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας


Οδικός Χάρτης


Η πρόσβαση από και πρός το μεσογειακό εκθεσιακό κέντρο είναι άμεση μέσω της εξόδου Ε17 της Αττικής Οδού και είναι μόλις 5 λεπτά (με αυτοκίνητο) μακριά από το νέο αεροδρόμιο της Αθήνας "Ελ. Βενιζέλος". Συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω του Μετρό και των νέων γραμμών της αστικής συγκοινωνίας: E95 Σύνταγνα-Σπάτα, E96 Πειραιάς - Σπάτα, E94 Εθνική Άμυνα - Σπάτα,308 Εθνική Άμυνα - Κωροπί, με λεωφορεία του KTEΛ της Αττικής απο το Πεδίο του Άρεως κάθε 30 λεπτά με προορισμό: Πόρτο Ράφτη, Λαύριο, Μεσόγεια, Μαρκόπουλο, Κάλυβια που κάνουν στάσεις ακριβώς έξω απο την είσοδο του εκθεσιακού κέντρου κάνουν εύκολη την πρόσβαση για επισκέπτες και εκθέτες.


Οδικός Χάρτης

 

 

Χορηγοί και υποστηρικτές της InterAigis 09 Περιφέρεια & ΑυτοδιοίκησηΈνωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ & ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Federation of the European Union Fire Officer Associations Περιοδικό Security Magazine Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών Αττικής FIRE RESCUE NEWS FIRE & SECURITY MAGAZINE Αθήνα 9.84

 

Η Έκθεση | Επισκέπτες | Εκθέτες | Εκδήλωση Ενδιαφέροντος | Δήλωση Συμμετοχής | Διαφήμιση | Επικοινωνία